Ngjyra falas „Aventurat e Juniorit“

Përmbledhja e pasur prej 6 e-librave interaktive  për nxitjen e zhvillimit të njohjes te fëmijët e kemi plotësuar me ngjyra interesante të cilat bazohen në tregimet dhe heronjtë e edicionit. Duke i ndjekur dëshirat dhe fantazinë e tij, fëmija juaj do t’i ngjyros heronjtë e tij të dashur të cilët i ka njohur në „Aventurat e Juniorit “.

Nëse dëshironi që të parët të njiheni me librat e reja dhe për librat e modernizuara nga
„Aventurat e Juniorit“, shkruani e-postën tuaj dhe në shenjë falënderimi do të fitoni ngjyra në PDF format.